Facebook Twitter help Feedback
  • Nu registreren!
  • Wachtwoord vergeten?
  • Inloggen

Chicken Little (2005)

Malle Abby, het allerbeste vriendinnetje van Chicken Little is stiekem verliefd op hem, waardoor ze de wereld een beetje door een roze bril ziet. Abbey haalt al haar “wijsheid” uit de meidentijdschriften. Ze is heel loyaal en gaat voor haar vriendjes door het vuur. Billy Big, is een gigantisch grote, lieve, onzekere big die denkt dat hij te klein is. Ondanks dat hij enorm is, is hij de kleinste van zijn familie en wordt daar ook vaak aan herinnert.

Niets maakt hem gelukkiger dan samen met zijn vriendjes op pad te gaan. Als hij het even niet meer ziet zitten en denkt dat hij moet hyperventileren, vindt hij troost in de teksten van popmuziek, die hij dan ook vrolijk meezingt.
Victor Fish, hoort pas sinds kort bij de vriendengroep. Victor is een uitwisselingsstudent die het maar niet lukt om de nieuwe taal onder de knie te krijgen. Voor de Buitenbeentjes maakt dit niets uit en ze sluiten Victor in hun hart.

Chicken Little, zoon van de grote, stoere en sterke Buck Cluck, is de allerkleinste van het stel waardoor kleine opstakels hele ondernemingen worden. Chicken is heel inventief en geen probleem gaat hij uit de weg. Hij staat altijd klaar voor zijn vrienden. Zijn onhandige en soms klungelige gedrag zorgt ervoor dat hij zich vaak in de nesten werkt. Iets wat zijn vader Buck niet kan begrijpen, hij is altijd populair geweest en zijn plannen vielen nooit in het water. Vader en zoon begrijpen elkaar vaak niet zo goed, waardoor de spanningen soms hoog op kunnen lopen. Als het erop lijkt dat de wereld zal vergaan, besluit Chicken Little om samen met zijn vrienden de wereld te redden!

Speelduur: 1 uur en 21 minuten
Science-Fiction, Familie, Komedie, Avontuur, Animatie
advertentie
Chicken Little
  • Geen trailer beschikbaar

Andere sites

IMDB
5.8

Laatst bijgewerkt

  • 9 februari 2014 om 19:52