Facebook Twitter help Feedback
  • Nu registreren!
  • Wachtwoord vergeten?
  • Inloggen

Batman: Gotham Knight (2008)

Een verzameling van zes korte animatiefilmpjes die zich afspelen tussen Batman Begins en The Dark Knight.

In "Have I Got a Story for You" zorgt een spontane ontmoeting tussen Batman en een groep jongeren ervoor dat elk kind een ander beeld krijgt van Batman.

In "The Dark Knight" moet de politie van Gotham haar argwaan over Batman laten vallen, wanneer ze onder vuur komt te liggen van enkele gangsters.

"Field Justice" toont het grote arsenaal aan wapens waar Batman over beschikt, maar laat ook zien dat er zelfs dingen zijn die hij niet doet om gerechtigheid te krijgen.

In "In Darkness Dwells" neemt Batman het op tegen Killer Croc, een misvormde boef die zelfs monsterlijk wordt wanneer The Scarecrow terugkeert met zijn angstgif.

"Working through Pain" gaat over Bruce Wayne's manier van trainen, die door een mysterieuze en exotische Indiaanse vrouw, Cassandra, aan hem worden doorgegeven, om hem te helpen om te gaan met de fysieke en spirituele gevolgen van zijn acties.

En "Dead Shot" laat een huurmoordenaar zien, wiens liefde voor wapens en disrespect voor mensen, die grenzen overschreed die zelfs voor Batman te ver gaan.

Speelduur: 1 uur en 15 minuten
Thriller, Science-Fiction, Misdaad, Aktie, Animatie
advertentie
Batman: Gotham Knight
  • Geen trailer beschikbaar

Andere sites

IMDB
6.8

Laatst bijgewerkt

  • 9 februari 2014 om 19:52