Facebook Twitter help Feedback
  • Nu registreren!
  • Wachtwoord vergeten?
  • Inloggen

After.Life (2009)

Een psychologische thriller die de kijker meeneemt naar de wereld van verleiding en angst. Anna (Christina Ricci) is een jonge vrouw wiens leven aan een zijden draad hangt. Eliot (Liam Neeson) is een begrafenisondernemer die de gave lijkt te hebben om met de doden te communiceren. Of is hij een psychopaat en is hij van plan haar levend te begraven? Na een gruwelijk auto-ongeluk komt Anna bij in het mortuarium van Eliot Deacon.

Die maakt haar lichaam gereed voor de begrafenis en gaat daar gewoon mee door als Anna verbijsterd en verlamd van angst ontdekt waar ze is. Ze voelt zich springlevend, maar Eliot verzekerd haar dat ze stervende is en onderweg naar het hiernamaals. Dat hij met haar kan communiceren is een speciale gave beweert hij – hij is dus de enige die haar kan helpen. Gevangen in het mortuarium is de hulpeloze Anna gedwongen haar diepste angsten te confronteren en haar dood te accepteren. De enige die haar wantrouwen richting Eliot deelt is haar rouwende vriendje Paul (Justin Long).

Maar hem wordt steevast de toegang tot het lichaam van Anna in het mortuarium geweigerd. Terwijl de begrafenis nadert komt Paul steeds dichter bij de verbijsterende waarheid, maar hij kan te laat zijn. Anna is misschien al echt aan haar oversteek naar het hiernamaals begonnen…

Speelduur: 1 uur en 44 minuten
Thriller, Mysterie, Horror, Drama
advertentie
After.Life
  • Geen trailer beschikbaar

Andere sites

IMDB
5.9

Afbeeldingen

Laatst bijgewerkt

  • 9 februari 2014 om 19:52