Facebook Twitter help Feedback
  • Nu registreren!
  • Wachtwoord vergeten?
  • Inloggen

The Good Heart (2009)

 Lucas is in een existentiële crisis beland. Hij is jong en dakloos, leeft in een kartonnen doos onder de Brooklyn Bridge. Zonder enige hoop op verbetering, besluit Lucas zelfmoord te plegen. Maar net als elke andere poging in zijn leven, mislukt deze ook. Terwijl hij in het ziekenhuis herstelt, deelt Lucas een kamer met Jacques, een chagrijnige eigenaar van een bar wiens ongezonde leefstijl heeft geleid tot maar liefst vijf hartaanvallen.

Zonder familie en met een grote kans dat hij elk moment komt te overlijden, neemt Jacques Lucas onder zijn hoede met het doel zijn nalatenschap aan hem door te geven. Lucas trekt bij hem in en zo begint een hectisch leerproces in de bar met de daarbij behorende regels en filosofieën. Tegen alle verwachtingen in ontstaat er tussen Jacques en Lucas een ongewone vriendschap. Alles lijkt volgens plan te verlopen, totdat op een dag April binnen komt lopen.

Lucas kan de mooie en wanhopige April niet afwijzen en biedt haar een plek aan, wat een ware dreiging voor Jacques’ plan betekent. Een bar-eigenaar die al een hartaanval of vijf achter de rug heeft. Jacques neemt Lucas onder zijn hoede en tracht hem wat levenslessen bij te brengen.

Speelduur: 1 uur en 39 minuten
Drama
advertentie
The Good Heart
  • Geen trailer beschikbaar

Andere sites

IMDB
6.7

Afbeeldingen

Laatst bijgewerkt

  • 9 februari 2014 om 19:52