Facebook Twitter help Feedback
  • Nu registreren!
  • Wachtwoord vergeten?
  • Inloggen

Original Sin (2001)

In deze zinderende thriller speelt Oscar-winnares Angelina Jolie de beeldschone Julia Russell, een mysterieuze vrouw met een duister verleden. Antonio Banderas speelt haar rijke echtgenoot die bezeten van haar raakt en de controle over zijn leven verliest. Om zijn aanzien te vergroten haalt Luis Vargas, een rijke Cubaanse zakenman, de Amerikaanse Julia Russell naar Cuba om met haar te trouwen.

Bij hun eerste ontmoeting blijkt Julia, meer dan hij had durven dromen, een zeer aantrekkelijke, sterke vrouw. Al heel snel begint Julia echter merkwaardige trekjes te vertonen die niet overeenkomen met de informatie over haar leven in Amerika. Luis wordt benaderd door een privé-detective, die beweert dat Julia niet is wie ze is.

Hij gelooft hij hem niet en schenkt Julia zijn volle vertrouwen. Dan verdwijnt Julia plotseling zonder ieder spoor en blijkt zijn bankrekening geplunderd. Vol ongeloof over de schuld van zijn geliefde begint hij een zoektocht naar haar en raakt hij verstrikt in een al maar groter wordend web van leugens en bedrog

Speelduur: 1 uur en 56 minuten
Thriller, Romantiek, Mysterie, Drama
advertentie
Original Sin
  • Geen trailer beschikbaar

Andere sites

IMDB
5.7

Laatst bijgewerkt

  • 9 februari 2014 om 19:52