Facebook Twitter help Feedback
  • Nu registreren!
  • Wachtwoord vergeten?
  • Inloggen

101 Dalmatians (1996)

101 Echte Dalmatiërs

De aantrekkelijke en slimme Dalmatiër Pongo woont samen met zijn baas, de liedjesschrijver Roger in Londen. Zij kunnen het best met elkaar vinden, hoewel Pongo inmiddels wel genoeg heeft van het saaie vrijgezellenbestaan. Dan ziet hij het parmantige teefje Perdita lopen met haar aardige bazin Anita. Pongo zorgt ervoor dat Roger en Anita met elkaar kennismaken en zelf valt hij als een blok voor Perdita. Twee verliefde koppels zijn geboren.

De toekomst ziet er schitterend uit. Anita en het zwangere teefje Perdita besluiten in te trekken in het huis van Roger. Samen met de zorgzame Nanny Cook kijken ze uit naar de geboorte van de kleine hondjes.

Cruella de Vil is een oude schoolvriendin van Anita. Zij is vals, egoïstisch en meedogenloos. Zij wil koste wat het kost de puppies kopen. Zij heeft namelijk haar zinnen gezet op een witte bontmantel met zwarte vlekken. Roger voelt onraad en gaat niet in op haar aanbod. Maar Cruella laat het er niet bij zitten. Zij benadert de slechte Jasper en Horace om de jonge hondjes voor haar te stelen. En niet alleen deze puppies, maar ook 84 andere Dalmatiërs.

Alle honden sluiten ze op in Hell Hal. Al heel snel komen Pongo en Perdita er achter waar hun lieve, kleine, ondeugende puppies worden vastgehouden. Ze komen nog net op tijd. Met 101 jonge honden vluchten Perdita en Pongo door de sneeuw. Maar Cruella zet direct de achtervolging in. Gelukkig zijn de dappere honden veel slimmer…

Speelduur: 1 uur en 43 minuten
Avontuur, Komedie, Familie
advertentie
101 Dalmatians
  • Geen trailer beschikbaar

Andere sites

IMDB
5.4

Laatst bijgewerkt

  • 9 februari 2014 om 19:52